Elkészítés: 1.) A szalonnát felkockázzuk, és pirítani kezdjük, majd a zsírjának jó részét leöntjük, és a visszamaradt szalonnán és zsíron megpirítjuk a felkarikázott kolbászokat.
2.) Hozzáadjuk a felkockázott hagymát, megpirítjuk, majd lehúzzuk a tűzről a fazekat, pirospaprikát keverünk bele, felöntjük kevés (!) vízzel, és hozzáadjuk a felkockázott burgonyát és a karikára vágott sárgarépát, a babérlevelet, az ételízesítőt, sót és a borsot, majd visszatesszük a fazekat a tűzre, és takaréklángon puhára főzzük az egészet.
3.) Aki szereti, behabarhatja tejföllel és liszttel, de szerintem anélkül is remek (én nem tettem bele habarást, csupán a tálaláshoz kínáltam tejfölt, és volt, aki azzal ette, és olyan is, aki egyáltalán nem kért hozzá.) Kenyeret kínáljunk hozzá! :-)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.