Elkészítés: Egy kis vajon megfuttatom a kukoricát, majd felöntöm annyi vízzel, hogy kb. 2 ujjnyira ellepje. Beleteszem a leveskockát, sót, borsot, és puhára főzőm a kukoricát. Ha megfőtt, félrehúzom a tűzhelyről, egy szűrővel egy kisebb mennyiségű kukoricát félreteszek, és a maradékot botmixerrel összeturmixolom. Ízlés szerint átpasszírozhatjuk (én nem szoktam), és visszarakom bele a félretett kukoricát, hozzáöntöm a főzőtejszínt. A tejszínnel együtt még 2-3 percig főzőm, majd levesgyönggyel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.