Elkészítés: A fagyasztott halfiléket hagyom felengedni. Megmosom, és nagyobb darabokra vágom. Megszórom halas fűszerkeverékkel és sóval.
A haldarabokat 2 evőkanál olajon megpirítom, és majdnem készre párolom. Ekkor hozzákeverem a leszűrt kukoricát és a gombafejeket. Megsózom, és összevágott petrezselyemzölddel meghintem. Még egyszer átforrósítom.
Közben kevés olajban háromszög alakúra vágott kenyérszeleteket pirítok.
Citromkarikákkal és petrezselyemzölddel díszítem a halat, és pirított kenyérszeletekkel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.