A meghámozott, felkockázott burgonyát sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük és csepegtetjük, majd áttörjük, végül a vajjal és a tejjel összedolgozzuk. Beleforgatjuk a felkockázott csirkehúst, a finomra vágott petrezselymet, a sajtot és a kukoricát. Összegyúrjuk, és 8 db lapos pogácsát formázunk a masszából.
Mindet megforgatjuk a habosra kevert tojásban, majd a zsemlemorzsában. Felforrósítjuk az olajat, és két adagban aranyszínűre sütjük benne a húspogácsákat. Végül mindet papírtörlőre szedjük.
A paradicsomot megmossuk, és egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a megtisztított salátaleveleket, meglocsoljuk a citromlével és az olívaolajjal, majd alaposan összeforgatjuk. Ezt a frissen sült húspogácsák mellé kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.