Kiolvasztjuk a borsót és a kukoricát. Felockázzuk a zsemléket, langyos vízbe áztatjuk őket, majd kinyomkodjuk, és villával összetörjük. Felaprítjuk a hagymákat, és megpirítjuk a felforrósított olajon. Összedolgozzuk a darált húst a zsemlével, a hagymákkal, a tojással, a kakukkfűvel és sóval, borssal. Rudat formázunk belőle, és kiolajozott tepsibe fektetjük.
190 fokra előmelegített sütőben 30 percen keresztül sütjük. Felszeleteljük a mozzarellát és a paradicsom felét, és befedjük vele a húst. A többi paradicsomot mellészórjuk, és visszatoljuk a sütőbe további 20 percre.
A körethez a csomagoláson megadott utasítás szerint kifőzzük a tésztát. Finomra főzzük a hagymákat, és megpirítjuk a felforrósított olajon. Felöntjük a húslevessel, hozzáadjuk a tejszínt, és felforraljuk. Kevés vízzel simára keverjük az étkezési keményítőt, és besűrítjük vele a tejszínes mártást. Hozzáadjuk a borsót és a kukoricát, majd hozzáforgatjuk a tésztát. Ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.