Elkészítés: A tejet a mézzel, csipetnyi sóval és a vajjal felforraljuk. Folyamatosan kevergetve beleszórjuk
a kukoricalisztet, és sűrűre főzzük.
Ha langyosra hűlt, hozzáadjuk a tojássárgákat, a lecsepegtetett kukoricát, végül a tojásfehérjékből vert kemény habot is beleforgatjuk.
Beolajozott serpenyőben egymás után 2 omlettet sütünk a masszából.
Az omletteket tálra csúsztatjuk, ráhalmozzuk a csírákat, és tejföllel meglocsolva, finomra vágott snidlinggel megszórva melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.