A halszeleteket meleg víz alatt lemosom - nem olvasztom ki -, sózom, borsozom majd bekenem szeletenként egy-egy evőkanál kukorica olajjal.
A plusz két evőkanál olajat egy grillserpenyőben felforrósítom, ráhelyezem a halszeleteket, meglocsolom a citrom levével és 6-8 percet hagyom párolódni, majd leöntök a levéből és hirtelen megsütöm.
Ízlés szerint salátával, sült krumplival, párolt rizzsel, forrón tálalom.
Megjegyzés
Megint hal, megint nagyon finom és megint az a célom, hogy mindenki szeresse a halat, ezért azt mondom HAJRÁ, tessék kipróbálni!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.