A kukoricákat megtisztítjuk, majd a héj felével kibélelünk egy nagy főzőedényt. Beletesszük a megmosott kukoricákat, befedjük őket a többi héjjal, és rájuk öntünk annyi vizet, amennyi ellepi őket. Felforraljuk, és puhára főzzük a kukoricákat a forrástól számított kb. 15 perc alatt. Hagyjuk kihűlni őket, azután egy éles késsel levágjuk a szemeket a csövekről. A fürjtojásokat keményre főzzük. Átöblítjük őket hideg vízzel, és meghámozzuk.
A lisztet elvegyítjük a sütőporral, a kukoricakeményítővel és a sóval. Hozzákeverünk annyi sört, hogy sűrű, folyós masszát kapjunk. 20 percig pihentetjük, majd megforgatjuk benne a megmosott, nagyobb szeletekre vágott hekkfiléket. Lecsepegtetjük őket, és bő, forró olajban mindet aranybarnára sütjük.
A salátaöntethez simára keverjük az olívaolajat a kétféle mustárral, a citrom kifacsart levével, a mézzel, továbbá 1-1 csipet sóval és borssal. Tálalásig hűtőbe tesszük.
A megmosott bébispenótot összeforgatjuk a kukoricaszemekkel, a fürjtojásokkal, a megmosott, kimagozott, felkockázott paprikával és egy kevés felaprított snidlinggel. A keveréket elosztjuk 4 db tálkában, és elrendezzük rajta a halszeleteket. A dresszinget külön kínáljuk mellé. Pirítós illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.