Először a salátát készítjük el: az újburgonyát folyóvíz alatt megsúroljuk, nagyságtól függően kétfelé vagy négyfelé vágjuk és olajjal kikent magasabb falú tepsibe tesszük. Kevés olajjal meglocsoljuk, sóval kissé megszórjuk. Alufóliával lefedjük, és előmelegített sütőben puhára sütjük.
Közben a ceruzababot sós vízben megfőzzük úgy, hogy kissé roppanós maradjon.
Amikor a burgonya elkészült, hozzákeverjük a ceruzababot, a cikkekre vágott paradicsomot és lila hagymát, megszórjuk a rozmaring levélkékkel és meleg helyen tartjuk, míg elkészül a hekk.
A hekktörzset megmossuk, a pikkelyeket éles késsel levakarjuk, majd folyóvíz alatt ismét alaposan átmossuk és papírtörlővel leszárogatjuk. Éles késsel kétujjnyi szeleteket vágunk, sózzuk, pirospaprikával elkevert lisztbe forgatjuk és felforrósított olajban szép pirosra sütjük. Papírtörlővel fedett tányérra szedjük, majd néhány perc hűlés után tálaljuk a langyos újburgonya salátával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.