Elkészítés: A lencsét sós vízben al dentére főzzük kb. 20-25 perc alatt. Leszűrjük, és hagyjuk kihűlni.
A hagymát kevés olajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát és a szárított fűszereket. Ha már illatoznak, hozzákeverjük a megfőtt lencsét, a friss zöldfűszereket, a reszelt citromhéjat, és belemorzsoljuk a fetát. Alaposan összeforgatjuk.
A sütőt 190 fokra előmelegítjük.
A réteslapokat olvasztott vajjal kenjük meg, és hosszanti irányban 4 részre vágjuk. 1-1 teáskanál lencsés tölteléket teszünk a csíkok végére, és a sarkait felhajtva, majd forgatva 3szög alakig végighajtjuk a tésztát.
Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük a böreket, tetejét olvasztott vajjal megkenjük. 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.
Harissával vagy chiliszósszal elkevert joghurtot kínálunk hozzá mártogatósként.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.