Egy nagy tálban keverjük habosra a puha margarint a cukorral és a vaníliáscukorral, majd adjuk hozzá egyenként a tojásokat. Keverjük simára és adjuk hozzá a sütőporral, kakaóporral és a csipet sóval jól elkevert lisztet. Végül adjuk hozzá a lehűlt, felolvasztott csokoládét és a tejet.
A kész tésztát töltsük muffinsütőbe illesztett papír kapszlikba vagy szilikonformába úgy, hogy az a formák 3/4-éig érjen.
Helyezzünk a közepükre egy-egy szem meggyet, és175 °C-ra előmelegített sütőben süssük készre 15-20 perc alatt. Mielőtt kivesszük,végezzünk tűpróbát.
Egy nagy tálban kézi mixerrel dolgozzuk el a margarint a porcukorral, a kakaóporral, és a csipet sóval. Adjuk hozzá a vaníliát és a mézet, majd a gőz fölött felolvasztott, és lehűtött étcsokoládét. Végül keverjük hozzá a tejszínt, hűtsük le, majd kanalazzuk habzsákba, nyomjuk a krémet a kihűlt muffinok tetejére. Szórjuk meg tortadarával, díszítsük mindet egy-egy szem meggyel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.