A lisztet, a porcukrot, a sütőport és a citrom lereszelt héját összekeverjük, majd a keverék felét vajjal vagy margarinnal kikent tepsibe simítjuk.
A meghámozott, majd 1 cm-es gerezdekre vágott barackot a tészta tetejére fektetjük, majd egyenletesen ráterítjük a vaníliás cukorral elkevert túrót.
Ezután rászórjuk a maradék lisztes masszát, majd egyenletesen meglocsoljuk a maradék olvasztott vajjal vagy margarinnal. A felvert tojást elkeverjük a tejben, majd a süteményre öntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben 35-40 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.