Elkészítés: A kifliket felkarikázzuk. Az almákat meghámozzuk és apróra vágjuk.
Kivajazunk egy tortaformát, és a kifli felét beletesszük, erre pakoljuk az alma felét is.
A tojásokat kettéválasztjuk. A sárgáját elkeverjük a tejjel, a cukorral, a vaníliás cukorral és a pudingporral. A felét ráöntjük a kiflikre. Megkenjük az egészet a baracklekvár felével. Rátesszük a maradék kiflit és almát, ráöntjük a pudingos tejet, és megkenjük a maradék baracklekvárral.
Előmelegített sütőbe tesszük, kb. 45 perc alatt megsütjük.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük egy kevés cukorral, rákenjük a tortánkra, és még 10 percig tovább sütjük a sütőben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.