Elkészítés: A kockára vágott zsemléket leforrázom a felforralt vaníliás tejjel, és letakarom konyharuhával. Időnként óvatosan átforgatom, hogy mindenhol átázzon a zsemlekocka. Közben kikeverem a 6 tojás sárgáját 18 dkg cukorral, majd óvatosan beleforgatom a megázott zsemlekockákat. A tepsit kivajazom, meghintem zsemlemorzsával. A zsemlekockás keverék felét belerakom, eligazítom. Az almát meghámozom, majd vékonyan felszeletelem, és a zsemlére teszem, eligazítom, fahéjat hintek a tetejére. Beborítom a zsemlés keverék másik felével. A tetejét lekvárral megkenem. Sütőben kb. 25-30 perc alatt félig megsütöm. Míg sül, a 6 tojás fehérjét 18 dkg cukorral kemény habbá verem, és két kanál baracklekvárt is adok hozzá. Rákenem a félkész tésztára, és készre sütöm. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.