Előkészítés: A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, kockákra vágjuk, és annyi sós vízben, amennyi bőven ellepi 10 percig főzzük. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A paprikát megmossuk, és apró kockára vágjuk. A kolbász héját lehúzzuk, és vékony karikára szeleteljük.
Elkészítés: A margarint lábasban felhevítjük, és kevergetve kb. 10 percig pirítjuk benne a hagymát, a fokhagymát és a paprikát. Megszórjuk a pirospaprikával, az ételízesítővel, felöntjük kb. 4 dl vízzel és felforraljuk. Amikor felforrt hozzáöntjük a burgonyát levével együtt, sóval, borssal ízesítjük, és kb. még 5 percig főzzük. Beletesszük a kolbászkarikákat, és további 5 percig rotyogtatjuk. Levesszük a tűzről, és azonnal forrón tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 230 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.