Előkészítés: Az újhagymát megtisztítjuk, megmossuk, és karikára vágjuk. A paradicsomot leöblítjük, és félbevágjuk. A gombát megtisztítjuk. A pulykamájat megmossuk, és falatnyi darabokra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk a vajat, és a gombát, a májat megpirítjuk benne. Hozzákeverjük a hagymát, megszórjuk a zsályával, a majoránnával, és 1-2 percig pirítjuk. Ráöntjük a tejszínt, sóval, borssal ízesítjük, és hozzákeverjük a paradicsomot. Kb. 2 percig együtt főzzük. Sóval, borssal utánaízesítünk, és párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.