A mustárt és a tojássárgákat elkavarjuk egy mélyebb edényben, majd előbb vékony sugárban, majd mikor elkezd besűrűsödni, akkor lendületesebben is tölthetjük az olajat hozzá. A legfontosabb, hogy midnen alapanyag azonos hőmérsékletű legyen!
Tartármártást is készíthetünk belőle. Salátákhoz: cukor, só, citromlé, fehérbors, fehérbor, tejföl vagy joghurt hozzáadásával, natúr sült húshoz: cukor, só, citromlé, szerecsendió, bors, fokhagyma, tejföl hozzáadásával.
Botmixerrel szoktam kavarni, így nem fröcsög. Így, hogy előbb elkavarjuk a mustárral a tojássárgáját, sokkal hamarabb, könnyebben összeáll a majonéz. Nem lehet elrontani és hamar elkészül!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.