Elkészítés: A sovány sertéskarajt bemustározzuk, besózzuk, majoránnával bedörzsöljük.
Tűzálló tálban ujjnyi vizet felforrósítunk,
belehelyezzük a fűszerezett karajt, mellédobunk 1 babérlevelet, és lefedve, lassú tűzön puhára pároljuk. Ha elkészült, deszkára téve szeleteljük.
A pecsenyelében reszelt tormát és diónyi vajat elkeverünk, végül 1 evőkanál liszttel elkevert 1 dl tejföllel besűrítjük.
A felszeletelt karajt a mártásba visszatéve alaposan átforraljuk, és burgonyapürével körítjük.
Hidegen is kitűnő, ilyenkor a húst külön tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.