Elkészítés: A karajt kicsontozzuk, alaposan bedörzsöljük sóval, ételízesítővel, mustárral és majorannával.
Egy tűzálló tálba ujjnyi vizet öntünk, felforrósítjuk. Ha forró, belefektetjük a húst, mellédobjuk a babérlevelet, és lefedve megpároljuk. A már puha hús kivesszük, felszeleteljük.
A visszamaradt párolólevet reszelt tormával ízesítjük, és liszttel elkevert tejföllel sűrítjük be. A hússzeleteket visszatesszük a mártásba, átforraljuk, hogy a hús magába vegye az ízeket.
Köretnek rizst, tarhonyát vagy burgonyapürét kínálhatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.