Elkészítés: A tojások fehérjét habbá verem. A mézet, a tojások sárgáját, az olvasztott vajat, a reszelt citromhéjat, az ánizs és a fahéjat 15 perc alatt habosra keverem (amíg a massza kemény lesz, géppel csak pár perc). Beleteszem a vaníliás cukrot és a kimagozott, lecsöpögtetett cseresznyét vagy a mazsolát. Felváltva hozzáteszem a fehérjehabot és a sütőporral és mákkal elkevert grízt. 1 kanál tejjel megkönnyítem a masszát. Kikent, kilisztezett (vagy sütőpapírral bélelt) formába öntöm, és 220-240 fokra előmelegített sütőbe teszem. A tészta felemelkedése után a sütőt visszaveszem 160-180 fokra. Tűpróbát teszek, és még melegen kiborítom a megsült süteményt. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.