Elkészítés: A tojáshabot keményre vertem a cukorral, majd óvatosan hozzákevertem a többi hozzávalókat. Sütőpapírra kört rajzoltam, majd egy lapátka segítségével elkentem rajta 1 bő merőkanálnyi masszát, majd megsütöttem. Így jártam el mindegyik lappal, nekem 5-öt sikerült sütnöm a hozzávalókból. A papírt minden lap sütése előtt kicsit átvajaztam.
Közben, amíg a lap sült, lereszeltem 4 kisebb narancs héját, és összekevertem a mascarponéval, a tejszínnel és a zselatinnal, amit előzőleg 0,5 dl narancslével forrásig melegítettem. A krémet dermedni tettem a hűtőbe!
A narancsot kifiléztem, turmixoltam, és feltettem főni a cukorral. Amikor pár percig főtt, beleszórtam a lekvárzselésítőt, 2:1-ben volt itthon, a likőrt, és forraltam még vagy 5 percig, utána alaposan kihűtöttem.
Közben megsültek a lapok is. Az első lapra narancslekvárt, majd krémet kentem, így folytattam, amíg minden lap meg lett kenve.
A máz hozzávalóit összekevertem vigyázva, hogy pasztaszerű legyen, ezzel vontam be a torta tetejét, cukorgyönggyel díszítettem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.