Elkészítés: A margarint a cukorral, a vaníliás cukorral és a tojássárgájával elkeverjük. A darált mákot elvegyítjük a sütőporral, és a cukros vajhoz adjuk. A mandulát (vagy diót) és a fahéjat is hozzáadjuk, végül beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét.
Kikent tortaformába (24 cm) öntjük, és 150 fokra előmelegített sütőben kb. 1 óra alatt megsütjük. Kihűtjük, majd a tésztát kettévágjuk.
Az alsó lapot megkenjük lekvárral, befedjük a felső lappal. A tejszínpótlót a tejjel felverjük, a tortát ezzel díszítjük ki.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.