Elkészítés: A tisztitott málnát leturmixoljuk, majd átszürjük, hogy magoktól mentes lét kapjunk.
2 dl tejet 12 dkg cukorral felforralunk, majd apránként, állandó keverés mellett hozzáadjuk a 2 dl hideg tejet, melyben előzőleg elkevertük az 1 csapott evőkanál lisztet. A forrásban lévő tejet tejföl sűrűségűre főzzük, majd langyosra hűtjük, és hozzáadjuk a málnavelőt. Jól elkeverjük, kihűtjük.
Fagylaltgépben vagy mélyhűtőben kifagyasztjuk.
Gyümölccsel, tejszínhabbal, ostyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.