Elkészítés: A hagyományos módon kakaós piskótát készítünk lapos tepsiben, amit sütőpapírral kibéleltünk. Ha megsült, a tésztát melegen nedves konyharuhára borítjuk, feltekerjük, és a konyharuhában hagyjuk kihűlni.
A töltelékhez a mandarint lecsepegtetjük, néhány gerezdet a díszítéshez félreteszünk, a többit apróra vágjuk. A tejszínt előbb magában, majd amikor majdnem felverődött, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, s kemény habbá verjük, majd beleforgatjuk a felaprított mandarint.
A piskótát kitekerjük a konyharuhából. Megkenjük a piskótát a habbal, és ismét feltekerjük.
A félretett tejszínhabbal és mandarinnal díszítjük a tetejét. Csokoládéforgácsot is tehetünk rá, végül megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.