Előkészítés: A sütőt 200 fokra (gázsütő: 3. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: A vajból, a cukorból és a lisztből sima tésztát gyúrunk. Egyharmad részét vékonyra kinyújtjuk, és 10-12, kb. 7 cm átmérőjű kerek korongot vágunk ki belőle. Ezeket sütőpapírral bélelt sütőlemezre rakjuk, és az előmelegített sütőben kb. 5 percig sütjük. A tészta nagyobbik részével kibélelünk 10-12 kisméretű, bordázott fém sütőformát (kosárkaformát), és 5-7 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd a tésztát a formákból kifordítjuk. A sütő hőmérsékletét 240 fokra (gázsütő: 5. fokozat) emeljük. Elkészítjük a krémet: a vajat, a szemcsés cukrot, a lisztet, a tejet és a mandulát összekeverjük, és folytonosan kevergetve, addig melegítjük, amíg besűrűsödik. A bordás tésztakosárkákat megfordítva visszahelyezzük a formákba, egyenletesen elosztjuk rajtuk a karamellöntetet, és kb. 5 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni. A tejszínt felverjük a habfixálóval. A kerek tésztakorongokat mignonpapírokra rakjuk, a karamellás burkokat óvatosan megtöltjük a tejszínnel, és a kerek aljakra helyezzük. A sütemények tetejére a tejszínből kis rózsákat nyomunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.