Egy tálba kimérjük a száraz anyagokat, egy másikba pedig a folyékonyakat, mindkettőt külön összekeverjük, majd összeöntjük, és meggyúrjuk.
10 percet állni hagyjuk, majd 4 dkg-os adagokat mérünk ki belőle, melyeket kifli alakúra formázunk, szeletelt mandulába forgatunk, majd szilikonos sütőpapírral borított tepsire helyezzük úgy, hogy 3-4 cm távolságra legyenek egymástól.
180 fokos, előmelegített sütőben kb.15 percig sütjük, úgy, hogy szép rózsaszínre piruljon. Amikor kihűltek a kiflicskék, olvasztott étcsokoládéba márthatjuk a talpukat. Ilyenkor sütőpapírra helyezzük, és úgy hagyjuk megdermedni a csokoládét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.