Ledaráljuk a mandulát. A tojások fehérjét habbá verjük a cukorral. A megmosott narancs héját és a burgonyát a tojássárgájához reszeljük, és összekeverjük. Beleforgatjuk a fehérjehabot. Hozzáadjuk a mandulát, a lisztet, a sütőport és a keményítőt. Egy kivajazott, kilisztezett, 18 cm-es tortaformába simítjuk, és 150 fokon 25 percig sütjük.
Összedolgozzuk az áttört túrót a kétféle cukorral és a zselatinfixszel. A hideg tejszínt kemény habbá verjük. Egy keveset a túrós krémbe keverünk, a többit félretesszük a díszítéshez.
A tortalapot kettévágjuk, az alsó részen egyenletesen elosztjuk a túrókrém harmadát. Elrendezünk rajta 20 dkg málnát. Rásimítjuk a túrókrém második harmadát, és befedjük a másik lappal.
A maradék krémmel teljesen bekenjük a tortát. Végül bevonjuk a süteményt tejszínhabbal, és a félretett málnával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.