Elkészítés: A húst nagyobb darabokra vágom A répátés a fehérrépát hosszú csíkokra vágom, a zellert, a karalábét, a krumplit, a hagymákat és a paprikát negyedelem, a kelkáposztát félbevágom, a chilit egészben hagyom..
A húst és a csontot egy nagyobb lábasba teszem, felöntöm bőségesen vízzel, felforralom, a habját leszedem, hozzáadom az egész borsot, a karalábét és a zellert. Lassú tűzön tovább főzöm.
Közben összekeverem a galuska masszáját, sózom, pihentetem.
1 óra elteltével merek a léből egy edénybe, beleteszem a levesbe a zöldségeket, s továbbra is lassú lángon puhára főzöm.
Amíg fő a leves, egy nagy evőkanállal a galuskát beleszaggatom a kivett levesbe. Amikor megfőtt a galuska, tálalom a levest.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.