Elkészítése: Nyújtsuk ki a tésztát, és a kivajazott sütőformába tegyük bele a 2/3 részét. Szurkáljuk meg a felületét, s előmelegített sütőben 180 fokon süssük kb. 15 percig. Közben egy serpenyőben hevítsük fel a zsiradékot, s abban pirítsuk meg jól a húst, ügyelve arra, hogy ne maradjon egy tömbben (villával szétnyomkodjuk). Adjunk hozzá a Rafinériát, a felaprított hagymát, fokhagymát és olívabogyókat, valamint a majoránnát, sót, borsot, s végül a bort meg a tejfölt. Jól keverjük el, s addig pároljuk, amíg a felesleges nedvessége elillan. A tölteléket tegyük a félig sült tésztára, s a maradék tésztalapból formált „fedővel
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.