Elkészítés: A zöldségeket megtisztítom, egyforma nagyságú kockákra vagy csíkokra vágom. A vöröshagymát olajon üvegesre párolom, hozzáadom a paprikát, majd a cukkinit, padlizsánt, végül a paradicsomot. Közben pillanatnyi hangulatom szerint fűszerezem... :) Ha minden megpuhult, kész az alap.
1. Aki szereti a lecsót, de nem bírja a gyomra a paprikát és a paradicsom héját, az minimalizálhatja a zöldpaprika arányát, és meghámozhatja a paradicsomot (tudjátok: forró víz stb). Tojást ráütve finom lecsót kapunk.
2. Aki olaszosabb étekre vágyik, az tegyen hozzá több bazsalikomot és fokhagymát, esetleg olajbogyót, esetleg pennén tálalja, reszeljen sajtot a tetejére.
3. Én az alapot magában is szeretem teljes kiőrlésű vagy szezámmagos kenyérrel.
...és biztosan van még egy sor lehetőség, ha van a kamrában pl. gomba, szárnyashús... sőőőőt, zsenge tökkel is elkészíthető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.