Elkészítés: A tésztához valókból kelt tésztát dagasztunk, meleg helyen a duplájára kelesztjük.
Közben a hagymát finomra aprítjuk, a vajat habosra keverjük, belekeverjük a többi hozzávalót (aprítógéppel is végezhető).
A tésztát átgyúrjuk, 3 cipót formázunk belőle. A cipókat egyenként vékony téglalap formára kinyújtjuk, megkenjük a töltelék 1/3 részével, feltekerjük, mint a bejglit, majd háromszögekké (VVVV) daraboljuk, és sütőpapírral bélelt nagy tepsibe sorakoztatjuk.
Megkenjük tojássárgájával, megszórjuk ízlés szerint reszelt sajttal vagy magokkal, addig pihentetjük, ameddig a sütőt előmelegítjük 200 fokra. Kb. 20-25 perc alatt megsütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.