Elkészítés: A tésztához valókból kelt tésztát dagasztunk, meleg helyen a duplájára kelesztjük.
Közben a hagymát finomra aprítjuk, a vajat habosra keverjük, belekeverjük a többi hozzávalót (aprítógéppel is végezhető).
A tésztát átgyúrjuk, 3 cipót formázunk belőle. A cipókat egyenként vékony téglalap formára kinyújtjuk, megkenjük a töltelék 1/3 részével, feltekerjük, mint a bejglit, majd háromszögekké (VVVV) daraboljuk, és sütőpapírral bélelt nagy tepsibe sorakoztatjuk.
Megkenjük tojássárgájával, megszórjuk ízlés szerint reszelt sajttal vagy magokkal, addig pihentetjük, ameddig a sütőt előmelegítjük 200 fokra. Kb. 20-25 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.