Elkészítés: A meggyet kimagozzuk, megszórjuk kristálycukorral, és félretesszük. A lisztet átszitáljuk, hozzáadjuk a sütőport és egy citrom reszelt héját. A tojásfehérjét habbá verjük. A margarint kicsit megolvasztjuk, és a porcukorral habosra keverjük, a tojások sárgáját egyenként hozzáadjuk, majd a felvert habot és az előkészített lisztet felváltva belevegyítjük, a végén belekeverjük a rumot. A meggyet lecsepegtetjük, és összekeverjük a dióval. A kész masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, a tetejére rakjuk a dióval kevert meggyet. A tetejét megszórhatjuk kristálycukorral. Előmelegített sütőben közepes fokozaton addig sütjük, amíg a beleszúrt villára már nem ragad a tészta. (20-30 perc)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.