A sütőt előmelegítjük 170 fokra. Egy 20x28 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral.
A tojásokat szétválasztjuk. A kókuszolajat megolvasztjuk. A tojások sárgáját összekeverjük a kókuszolajjal, 1 tk reszelt citromhéjjal, valamint 2 ek citromlével.
A tojások fehérjét egy csipet sóval habosra verjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a cukrot, és az egészet kemény habbá verjük.
A tojássárgájás-kókuszolajos keveréket a tojéshabhoz adjuk, és egy spatulával óvatosan összeforgatjuk. Ezután fokozatosan hozzáadjuk a lisztet, beleszitáljuk, és finoman elkeverjük benne.
Az így kapott masszát a tepsibe öntjük, egyenletesen eloszlatjuk, majd a tetejét kirakjuk a magozott meggyszemekkel.
A piskótát az előmelegített sütőbe toljuk, és 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük. Hagyjuk teljesen kihűlni, majd felszeleteljük, és porcukorral megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.