A tojásokat kettéválasztjuk. A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a sót, a sütőport és a tojások fehérjéből vert habot. Kivajazott, kilisztezett tortaformában 190 fokon, kb. 40 perc alatt megsütjük. Kihűtjük és a formában hagyjuk.
Közben a vajat kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a mascarponét és a citrom reszelt héját és levét, majd lehűtjük. Ezután a krémet a már kihűlt piskótára halmozzuk és elsimítjuk.
Hűtőben pár órát hűtjük, majd a formát óvatosan levéve citrommal és mentával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.