A csirkemellfilét kockákra vágjuk és a kókuszolajon állandó kevergetéssel pirosra sütjük. Mielőtt kész, hozzáadjuk a fűszereket, és azzal is átpirítjuk.
A salátához a a gyümölcsöket meghámozzuk, feldaraboljuk, a salátát felaprítjuk és jól összekeverjük.
Az öntetethez a citromlevet és az édesítőt egyneműre keverjük a sóval, majd a salátára locsoljuk. A tetején elrendezzük a csirkemellkockákat. Friss mentalevelekkel díszítjük.
Megjegyzés
Aki szereti a gyümölcs-hús kombinációt, annak ajánlom ezt a gyorsan elkészíthető gazdag salátát. A mojito a nyár egyik legkedveltebb itala, ez adta az ötletet az öntet ízvilágához.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.