Elkészítés: A meggyet kimagozzuk, szűrőbe tesszük, és hagyjuk jól lecsepegni. A túrót villával alaposan áttörjük.
A cukrot a vajjal, a vaníliás cukorral és egy csipetnyi sóval krémesre keverjük. Hozzáadjuk egymás után a tojásokat, majd a 2 sárgáját is. Végül beledolgozzuk a túrót és a sütőporral elkevert lisztet.
A sütőt 180 C-fokra előmelegítjük. Nagyobb, mélyebb tepsit kikenünk a vajjal, beszórjuk zsemlemorzsával. A tésztamasszát beleterítjük. Megszórjuk a meggyel. A sütőben kb. 50 percig sütjük.
Kivesszük, hűlni hagyjuk, csak utána szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.