Elkészítés: Kockára vágom a krumplit, és forró olajba dobom.
Míg sül, apróra vágom a többi hozzávalót (a hagymát félkörre, az újhagymát, a kolbászt, a virslit karikára, a paprikát, a szalonnát kockákra, a gombát szeletekre), és felverem a tojásokat.
A szalonnát kicsit kiolvasztom egy serpenyőben, majd ráborítom az összes többi hozzávalót, és jól összesütöm. Akkor jó, ha a virsli és a kolbász picit megpirult, a paprika, a gomba, a hagyma szépen átpuhult.
Mire ez kész, addigra a krumpli is ropogósra sül, amit kiveszek az olajból/zsírból, jól lecsöpögtetem, és a keverékhez forgatom. Az egészet jól összesütöm.
Ha kész, ráöntöm a tojást, és többször átforgatva megsütöm. Itt-ott nem baj, ha picit megpirul.
Tálaláskor reszelek rá sajtot, teszek rá pár teáskanál tejfölt, és meghintem pirospaprikával.
Díszítésnek kígyóuborkát és paradicsomot szoktam használni.
Mellé egy kis tányérba szeleteljünk hideg paradicsomot és csemege uborkát. Nagyon jó passzol hozzá! Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.