A fél rúd kenőmájast a BBQ- krémhez adjuk, hozzá keverjük a mustárt, a ketchupot, a majonézt, másfél fej apróra vágott hagymát és egy gerezd apróra vágott fokhagymát.
Összekeverjük, ízlés szerint sózzuk-borsozzuk.
A kenőmájaskrémet ugyanígy késítjük el, csak a BBQ-szószt kihagyjuk a keverékből.
A tejfölös krémhez a tejfölt összekeverjük egy gerezd apróra vágott fokhagymával, sóval, borssal, oregánóval ízesítjük.
Megjegyzés
Zsemlére, kenyérre , kenhető krémek. Tetejükre felvàgottat, lereszel sajtot teszünk. Gyorsan elkészülnek, és különleges ìzvilàgúak. Kiadós , reggelinek vagy vacsorànak tàlalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.