Elkészítés: A megmosott, lecsöpögtetett, feldarabolt húst négyszer daráljuk le, majd tojással, zúzott fokhagymával, csipetnyi sóval, őrölt borssal és a tejjel puha kelt tészta állagára dolgozzuk, 1 órát állni hagyjuk.
Ezalatt a megtisztított, felaprított vöröshagymát az olajon megfonnyasztjuk, majd a felszeletelt gombát, az apróra vágott petrezselymet hozzáadjuk, s az egészet együtt puhára pároljuk. Végül zsírjára sütjük, a tűzről lehúzva csipetnyi sóval felvert tojással jól összekeverjük.
A húsos masszát 4 felé osztjuk, mindegyikből lisztezett deszkán 4 palacsinta nagyságú lepényt formázunk, és a gombás masszát rásimítjuk.
A húspalacsintákat feltekerjük, kiolajozott tűzálló tálban egymás mellé fektetjük, és forró sütőben szép pirosra sütjük.
Végül tejföllel és párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.