Elkészítés: A mézet meglangyosítom a kristálycukorral és vaníliás cukorral. Egyenként beleteszem a tojások sárgáját, habosra keverem. Hozzáadom a szódabikarbónával összekevert lisztet, a fűszereket. Végül óvatosan beleforgatom a keményre vert tojásfehérjét. Vajazott-lisztezett őzgeincformába /kettőbe/, vagy kisebb tepsibe öntjük. Mérsékelten meleg sütőben sütjük. Vigyázat, a méz miatt hamar barnul a teteje, ha kell, alufóliával takarjuk be. Nagyon sokáig puha marad, ha marad belőle!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.