Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját a sütőcukorral, habosra keverjük, hozzáadjuk az étolajat, a kakaóport, a lisztet és a sütőport, majd a keményre vert tojásfehérjéket. Tepsibe téve takaréklángon megsütjük, sütés után tálcára borítjuk, és hagyjuk kihűlni.
A margarint a 10 dkg porcukorral simára keverjük, hozzáadjuk a
vaníliás ízesítésű kristálycukrot, a reszelt citromhéjat és az áttört tehéntúrót. Egyenletesen rásimítjuk a süteményre. A pudingporokat elkeverjük a megmaradt porcukorral, és az üdítővel sűrűre
főzzük. A tűzről levéve állandó keveréssel hűtjük, amikor langyos, ráöntjük a túrótöltelékre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.