A darált kekszhez hozzáadjuk a sárgabaracklekvárt, a kakaóport és kevés tejet. Ezeket összedolgozzuk, és annyi tejet adunk hozzá, hogy formázható legyen a massza. Ezután kisebb golyókat formázunk belőle.
A csokoládét egy tálba tördeljük, hozzáadjuk az étolajat és gőz felett felolvasztjuk. A golyókat a csokoládéba mártjuk, majd egy rácsra helyezzük, hogy kicsit megdermedjen.
Mikor a csokoládé már nem folyós, akkor meghempergetjük az összevágott mogyoróban, és a hűtőbe tesszük, hogy a csokoládé megszilárduljon. A kész sütinyalókákat pálcára vagy szívószálra szúrjuk, és kész is a gyermekek vidám csemegéje.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.