A hússzeleteket megtisztítjuk, kiklopfoljuk. Sózzuk, és a borssal elkevert lisztbe forgatjuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk, és átsütjük a húsok mindkét oldalát. Kivesszük a serpenyőből, és félretesszük.
A visszamaradt olajon megfuttatjuk a tört fokhagymát, hozzáadjuk a mézes mustárt, majd felöntjük a húsalaplével. Hozzákeverjük a medvehagymát, és felforraljuk, aztán beleöntjük a szójaszószt. A húsokat visszarakjuk a szószba, és letakarva fóliával lassú takarékon puhára főzzük. Ha a lé kezd elfőni, akkor pótoljuk kevés vízzel. Párolt rizzsel, vagy krokettel vagy mindkettővel tálaljuk, friss fejes salátával is kiváló.
Ezt az ízletes ételt készítettem húsvéti ebédre. A medvehagyma tipikus tavaszi fűszernövény, és én nagyon szeretem használni az ételekben. A szaftos húsok kedvelője vagyok, ezért a mustárt választom ízesítésül, no meg a fokhagymát. A krokettet készen vásároltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.