A halszeleteket besózom, csepegtetek rájuk pár csepp citromlevet, lisztbe forgatom, majd forró olajon mindkét oldalát megsütöm.
Tűzálló tálba vagy tepsibe helyezem a halszeleteket.
A tojások sárgáját elkeverem a tejföllel, a mustárral, beleforgatom a reszelt sajtot, sózom, borsozom, végül hozzákeverem a felvert tojásfehérjét.
A halszeletekre simítom a sajtos, mustáros masszát, majd megszórom zsemlemorzsával és közepes hőmérsékleten aranysárgára sütöm.
A rizst a szokásos módon megpárolom, a zöldségeket kockára vágva, a borsóval együtt sós vízben megfőzöm, majd kevés vajon átforgatom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.