Elkészítés: Egy lábosba töltjük a bort, fél csésze vizet, majd beletesszük a babérlevelet, a kakukkfüvet, a sót és a borsot. Az egészet felforraljuk, majd puhára főzzük benne a halszeleteket.
A főzőléből 1 csészényit felforralunk, hozzáadjuk a liszttel elkevert tejfölt, majd 5 perc után a mustáros-tejes tojássárgáját is. Sózzuk, borsozzuk, belefőzzük a vajat.
A halszeleteket meglocsoljuk a mártással, a paradicsommal és a citrommal díszítjük, majd megszórjuk a felaprózott petrezselyemmel, és már kínálhatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.