Elkészítés: A puha vajba belekeverjük a cukrot, a citromhéjat és a vanílias cukrot. A jó keverhetőséghez pici tejet hozzáadhatunk. A tojásokat hozzáadva habosra keverjük. Végül hozzáadjuk a sütőporos lisztet és a tejfölt (vagy joghurtot). Kivajazott, zsemlemorzsás tepsibe tesszük. Megszórjuk a gyümölccsel. 220 fokra előmelegített sütőben 10 percig, majd 200 fokon további 15-20 percig sütjük. (Tűpróba!) Ha égne a teteje, takarjuk le alufóliával, és úgy süssük tovább.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.