A tejet a vaníliarúddal felforraljuk, majd blekeverünk 20 dkg cukrot. Ha langyosra hűlt, belekeverjük a tojások sárgáját is. A zsemléket a cukros-tojásos tejbe áztatjuk. Hozzáadunk 10 dkg, felolvasztott vajat, a darált diót és mogyorót, a beáztatott mazsolát. Összegyúrjuk, majd hozzáadjuk 3 tojás felvert fehérjéjét. A maradék vajjal kikenünk egy felfújtformát. Belesimítjuk a tésztát és 170 fokos sütőben kb. 1 órát sütjük. Megszórjuk a cukrozott gyümölccsel. A maradék tojásfehérjét a maradék cukorral habbá verjük és a felfújtra simítjuk. Forró sütőben, felső lángon rózsaszínűre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.