Előkészítés: A salátát leveleire szedjük, megmossuk, szárazra rázzuk. A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk. Az articsókaszíveket lecsepegtetjük, négybe vágjuk. A paradicsomot megmossuk, gerezdekre vágjuk. A tonhalat lecsepegtetjük, az olajat felfogjuk.
Elkészítés: A salátaleveleket szétosztjuk 6 tányérra. Szétosztjuk rájuk a paradicsomot, az articsókát és a hagymát. A haldarabokat és az olívabogyót a paradicsomra szórjuk. A felfogott halolajat összekeverjük az olívaolajjal, az ecettel, sóval és borssal ízesítjük. Az öntetet a salátára locsoljuk, és megszórjuk vegyes zöldfűszerekkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.