Elkészítés: Először is megfőzzük a tojásokat. Minden zöldséget és az almákat alaposan megmossuk, majd apróra felkockázzuk.
Az almát és az uborkát meghámozzuk. A jégsalátának csak a felét kockázzuk fel. A sonkát felcsíkozzuk vagy felkockázzuk. Ha megfőtt a tojás, megpucoljuk, és tojásszeletelővel szintén felkockázzuk.
Az előkészített hozzávalókat egy nagy tálba tesszük. Egy másik edényben a joghurtot ízlés szerint fűszerezzük. Lehet grill fűszerkeverékkel, de ízlés szerint kitalálhatunk kombinációkat is pl.: kapor, rozmaring, kakukkfű, só. Ezt jól elkeverjük, majd ráöntjük a többi hozzávalóra. Alaposan összekeverjük, már most is tálalhatunk, de célszerű a salátát letakarni, és hűtőbe tenni pár órára, hogy az ízek összeérjenek! A maradék jégsalátával díszítünk tálalásnál.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.