A surimis nyári saláta elkészítéséhez a felaprított petrezselymet beleszórjuk egy tálba. Hozzáadjuk a kockára vágott uborkát, a félbevágott paradicsomokat és a megpucolt és feldarabolt avokádót.
A grillezett kukoricát lemorzsoljuk, és a zöldségekhez adjuk, majd megszórjuk az apróra vágott lila hagymával. Ezután beletesszük a karikára vágott surimirudakat.
Elkészítjük az öntetet: összekeverjük az olívaolajat a zúzott fokhagymával és a citrom kifacsart levével. Meglocsoljuk a salátát az öntettel, megsózzuk, megborsozzuk, és alaposan összekeverjük.
Nézd meg videón, hogy készül a nyári saláta surimivel:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.